Cum cumpar si platesc

Comanda

Clienţii pot comanda produsele de pe www.gradinaeverde.ro, fie online, cu ajutorul Coşului de Cumpărături, fie prin e-mail, telefon sau fax. Comanda se consideră valabilă numai după ce gradinaeverde.ro confirmă Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorării acesteia.

Transportul

Modalităţile de transport pe care vi le oferim sunt:

sigla posta romana
Serviciul de coletărie normal pentru orice localitate din Romania, durata transportului fiind de 3-7 zile lucratoare din momentul expedierii.
logourgent cargusLivrare la domiciliu prin curier (transportul durează aproximativ 1-2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii). Livrarea pachetului se va face la adresa de destinaţie pentru care s-a făcut comanda. Veţi fi contactat de curier pentru a vi se inmâna coletul.

Grilă transport curier rapid:

  • Pana la 1 KG – 12.00 RON (cu TVA inclus) / expediere

  • Intre 1- 5 KG – 17,00 RON (cu TVA inclus) / expediere

  • Peste 5 KG – 1 RON / KG (cu TVA inclus) / la fiecare KG Aditional

(Costurile transportului vor fii comunicate de catre noi si corfirmate de client la finalizarea comenzii.)

logo 90x90
Gratuit cu ridicare de la magazinele „gradinaeverde.ro” după confirmarea comenzii.

– Satu Mare, jud. Satu Mare, Str.  Paris Nr. 15

– Halmeu, jud. Satu Mare, Str. Eliberarii  Nr. 64

Grilă transport Poşta Româna:
  • » pentru comenzi între 0-149,99 RON:    – 7.99 RON
  • » pentru comenzi peste 150 RON :           – Gratuit
Comenzi în afara Romaniei

Sunt acceptate şi comenzi din strainatate cu precizarea ca tarifele de transport sunt diferite faţă de cele afişate pe site şi vor fi communicate prin e-mail. În cazul în care sunteţi din strainatate şi doriţi sa comandaţi, acest lucru se poate realiza, urmând ca detaliile suplimentare cu privire la disponibilitate, taxe , preţ total sa va fie comunicate ulterior. Plata în cazul persoanelor din afara ţarii se va face exclusiv prin carţile de credit acceptate la plata de gradinaeverde.ro. Comanda se plaseaza ca in mod normal dar la meniul „judet” trebuie selectata „alta tara” iar in apoi in meniul „localitate” tara in care doriti expedierea comenzii. Daca tara nu se regaseste in aceasta lista selectati si aici „alta tara”. Se va afisa acum costul expeditiei anterioare. Selectati apoi plata OP si finalizati comanda. Ulterior va vom contacta pentru costul final de livrare si daca este cazul schimbarea modalitatii de plata din OP in plata card. Pentru costurile de transport sau alte detalii va rugam sa ne contactaţi la adresa contact@gradinaeverde.ro si office@nordicsm.ro.

Plata

Plata se va face ramburs la primirea comenzii, daca s-a optat pentru aceasta modalitate sau cu card prin serviciul