Despre noi

Bun gasit, dragi fermieri!

Noi, cei de la SC Nordic Euro Recycling 2000 SRL, suntem increzatori ca vom fi buni parteneri cu dumneavoastra, pentru multi ani inainte. Asta deoarece produsele noastre sunt, credem noi, importante pentru activitatea productiva pe care o desfasurati.

SC Nordic Euro Recycling 2000 SRL este o companie tanara, care incearca sa se pozitioneze pe  piata produselor pentru tratarea plantelor, asigurand produse si servicii de consultanta in domeniul agricol şi horticol.

Nordic Euro Recycling 2000 se impune prin seriozitate si profesionalism, punandu-va la dispozitie toate cunostintele necesare pentru achizitionarea celor mai bune produse, care prin aplicarea lor, in functie de cultura si de daunatorii sai, sa contribuie la randamentul dorit pentru agricultori, dar si sa mentina in acelasi timp sanatatea cumparatorului.

Oferim servicii complete de consultanta in domeniul agriculturii si a gradinaritului, in general. Dispunem de personal calificat cu experienta in horticultura si agronomie, care va sta la dispozitie atat in punctele noastre de lucru cat si online, pentru a va clarifica orice nelamurire referitoare la tratamente dar si boli si daunatori la plante.

Nordic Euro Recycling 2000 urmareste atragerea tuturor pasionatilor de gradinarit atat la nivel hobby cat si profesional prin punerea la dispozitie a produselor atat pentru agricultura traditionala cat si cea ecologica.

Nu vom face niciodata rabat de la calitate doar pentru a veni cu preturi mici. Vrem sa beneficiati in permanenta de produse de inalta calitate si sa fiti multumiti.

Va invitam sa folositi cu incredere produsele noastre pentru ca GRADINA VERDE e “PRIETENUL TAU IN AGRICULTURA